ADVOKATBYRÅN DIVINIUSVi sätter våra klienter i första rummet

OM OSSVi ser lagen ur ett annat perspektiv

Advokatbyrån Divinius slog upp portarna den 31 oktober 2016. Divinius är latin och betyder gudomlig – något som vi hoppas genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi strävar efter att vara en modern och enkel advokatbyrå genom att avdramatisera juridiken och göra den lättillgänglig för gemene man. För oss är det en självklarhet att alltid sätta våra klienters intressen i främsta rummet. Detta kommer till uttryck på så vis att vi är effektiva och prismedvetna samtidigt som vi är kompetenta och kvalitetsmedvetna. Vi har som målsättning att alltid ge kvalitativ och effektiv juridisk rådgivning och biträde i tvister inom de rättsområden där vi är verksamma.

Du kan läsa mer om byråns medarbetare nedan. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill boka tid för en inledande konsultation!

Letar du efter en pålitlig och dedikerad advokat?

TRÄFFA OSSVårt Team

Vi ger bästa juridiska rådgivning på konkurrensutsatta villkor.
https://divinius.se/wp-content/uploads/2017/12/emma-profilbild.jpg

ADVOKATEmma Malm

Emma har en juristexamen från Lunds Universitet. Hon har tidigare arbetat hos Advokatbyrån Limhamnsjuristen i Malmö och senast hos Familjens jurist i Kristianstad som ställföreträdande kontorschef.

https://divinius.se/wp-content/uploads/2020/01/divinius_logo_final_Final.png

ADVOKATMarie Traunsberger

Marie kommer närmast från Advokatbyrån Limhamnsjuristen och arbetar bland annat med brottmål, tvångsvård, migrationsrätt och familjerätt.  Marie har även arbetat på förvaltningsrätten i Malmö.

Marie tar uppdrag som offentlig försvarare, målsägandebiträde, offentligt biträde och särskild företrädare för barn.

Marie kommer främst att bemanna vårt kontor i Lund men även vara på kontoret i Kristianstad.

https://divinius.se/wp-content/uploads/2018/03/IMG_2507-e1578844158305.jpg

JURISTCharlotta Sjösten

Charlotta har en juristexamen från Lunds Universitet. Hon har bland annat arbetat hos Migrationsverket och nu senast hos Stadsmissionen där hon bistått personer i utsatta situationer. Charlotta har dessutom arbetat ideellt för flertalet organisationer.

Advokatbyrån Divinius

Hesslegatan 3 C
291 31 Kristianstad

Hedvig Möllers Gata 12
223 55 Lund

Skeppsgatan 19
211 11 Malmö

E-post: info@divinius.se
Telefon: 044-10 09 90
Fax: 044-10 09 33